Loading Evenimente
Începe sezonul de impro în Club B52 cu Gala Maestro. Care e treaba cu Gala asta, vă întrebați?
Păi, vom avea 8 ediții de Maestro cu câte 6 improvizatori, 4 din rândul celor cu mai multă experiență de scenă, să zicem așa, și 2 tinere talente pe care am pus noi ochii pentru că s-au făcut remarcați și care vor primi niște wildcard-uri. 🌟
La fiecare ediție, cei 6 improvizatori vor fi aruncați într-un maraton de provocări lansate deopotrivă de un regizor și de public, vom nota fiecare scenă și ușor, ușor, vom elimina din ei, până vom rămâne cu unul singur ce va fi încoronat cu titlul de Maestro al serii respective.
Acesta se va califica automat în ultimul eveniment al acestei Gale, seara de Maestro of Maestro, și va juca alături de ceilalți Maestro calificați în cele 8 ediții de care vorbeam mai sus.
Asta, și faptul că va avea privilegiul să facă o poză cu cei 5 euro înrămați, marcând totodată în istoria improvizației contemporane că a fost cel mai bun improvizator într-o seară de miercuri.
Improvizatori Gala Maestro #1:
👑 Urban Impro – Dan Codreanu
👑 IMPRO.EXE – Alexandru Cătănoiu
👑 Triton – Bogdan Untilă
👑 Trupa iELE – July Nagy
👑 WILDCARD #1 – Tiberiu Anghelina
👑 WILDCARD #2 – Diana Boca
🎥 Regizor: Dan Miron
🎙 MC: Andrei Țifrea
Biletele pot fi achiziționate online de pe eventbook.ro (ceea ce și recomandăm) sau cash de la intrare dacă ați făcut rezervare cu cel puțin o zi înainte de eveniment.
Prețul biletului: 40 lei
Pentru rezervare, sună sau trimite SMS la 0721.193.369, o să-ți răspundă o voce sexy.
Facem apel la punctualitatea voastră și vă rugăm frumos să ajungeți cu 15-20 de minute mai devreme ca să putem începe la timp! Porțile B52 The Club se deschid la 19.30.
Mulțumim frumos! Vă așteptăm cu drag!
Maestro Impro™ is created (©) by Keith Johnstone (Keith Johnstone Workshops) registered in the U.S.A., Canada and other countries.
All Rights Reserved
Production rights are exclusively managed by International Theatresports™ Insititute (www.theatresports.com)

Detalii

Data:
miercuri, 4 octombrie 2023
Durată:
20:00
Preţ:
40 lei
Categorie Eveniment:

Organizator

Club B52
Phone
0753 315 563
Email
office@clubb52.ro

Loc de întâlnire

Club B52
Str. 11 iunie Nr.50
Bucuresti,
+ Harta Google
Phone
0753 315 563