Loading Evenimente

Cupa Impro Battle 2022 e pe final. Miercurea aceasta vom afla cine a fost cel mai puțin afectat de pandemie, din punct de vedere artistic. Cele 2 echipe care se vor confrunta sunt Urban Impro (gazda acestui format în București) și Improvisneyland (mentorul trupei Urban Impro, oamenii care au plantat sămânța improvizației în ei).

O confruntare pe cinste, o confruntare maestru – ucenic, o confruntare spatulă – polonic!

Vino să te distrezi și să îți alegi echipa care va pleca acasă cu trofeul pe care trebuie să îl confecționăm! Fuuuuck!

De ce se joacă Finala MARE înainte de finala mică? Pentru că asta era singura posibilitate astfel încât să îi avem pe scenă pe actorii de la Improvisneyland, întrucât au spectacole peste spectacole.

Și de ce începem la 20.30? Pentru că chiar și așa o să îl așteptăm pe Pavel care vine de la un alt spectacol! Dar nu ne plictisim, pentru că avem în deschidere cursanți ai Academiei de improvizație Improvisneyland!

Pentru cei care n-au mai fost până acum la spectacolele noastre, IMPRO BATTLE este un format de TEATRU SPORT, adică o competiție între 2 echipe de improvizatori. Ele se vor provoca pe parcursul mai multor runde, la scene și jocuri de improvizație diverse și vor fi jurizați, atât de către public, cât și de către semenii lor improvizatori care vor analiza obiectiv de la pupitrul juriului.

Biletele pot fi achiziționate online de pe eventbook.ro (ceea ce și recomandăm) sau cash de la intrare dacă ați făcut rezervare cu cel puțin o zi înainte de eveniment.

Prețul biletului: 40 lei

Pentru rezervare, sună sau trimite SMS la 0786.104.846, o să-ți răspundă o voce sexy.

Facem apel la punctualitatea voastră și vă rugăm frumos să ajungeți cu 15-20 de minute mai devreme ca să putem începe la timp! Porțile B52 The Club se deschid la 19.30.

Mulțumim din suflet! Vă așteptăm cu drag, o să fie o nebunie frumoasă!

Detalii

Data:
miercuri, 18 mai 2022
Durată:
20:30
Preţ:
40 lei
Categorie Eveniment:

Organizator

Club B52
Phone
0753 315 563
Email
office@clubb52.ro

Loc de întâlnire

Club B52
Str. 11 iunie Nr.50
Bucuresti,
+ Harta Google
Phone
0753 315 563