Loading Evenimente

Petrecere Revelion 2020! Trei, doamne și toate 3! Cam așa o să înceapă discuțiile de pe 1 ianuarie 2020, după un Revelion la puterea a 3-a în Fabrica & B52.

De ce? Pentru că o petrecere nu-i niciodată de-ajuns, mai ales când ai strâns energie un an întreg. Așa că trecem și în 2020 din trei locuri într-un singur foc. Ne punem pe trei party-uri de pomină, cu un singur bilet de intrare, după cum zice mai jos:

În Fabrica Pub se face retrospectivă muzicală a ultimelor decade cu Bogdan Nicolescu. Să-i zicem pe nume – Best of 80’s, 90’s and today’s music for a better future.

Nu e loc de discuții, în Fabrica Club se stă de seara până dimineața doar pe Hituri, Nu Bulls’hituri, cu Gabi la panoul de control.

Și dacă tot călătorim în timp și spațiu, la B52 facem escală estivală, la Caribbean Party cu Remi. Pirații si sirenele au întâietate.

Buuun! Acum să trecem la treburi mai serioase, anume meniul de petrecere. Introducerea e scurtă, dar cuvintele cheie sunt mai multe.

#BufetSuedez, #Abundență, #Diversitate, #Finețuri internaționale și #OpenBar în toate cele trei locații. Să facem, deci, o revizie a antreului și a felului principal, doar așa, să șțiți la ce vă stă gândul și apetitul până pe 31 Decembrie.

ANTREU

Crevete tempura cu sos de alune
Quiche cu somon
Quiche cu bacon și ciuperci
Cheesecake sărat cu brie, mascarpone și roșii uscate
Vol-au-vent cu spumă de hrean și roast beef
Sushi 3 feluri
Choux cu piure de roșii și nuci macadamia picante
Biscuite de secară cu bocconcini marinat în pesto și ulei de trufe cu usturoi copt

FEL CALD

Ruladă de pui cu fistic
Vită Wellington
File cod panetat cu pudra de usturoi si wasabi; cartofi wedges cu parmezan si verdeata
Legume stir fry
Polenta cu ciuperci de pădure și măsline verzi

OPEN BAR

Bere: Ciuc, Silva, Heineken
Vin la pahar: alb/roze/rosu crama Sarica Niculitel
Whiskey: Ballantines, Four Roses, Jameson
Vodka: Absolut
Rom: Havana
Tequilla: Olmeca

Long drinks: Vodka Apple, Whiskey Cola, Gin Tonic, Cuba Libre, Vodka Orange, Vodka Cola, Vodka Tonic, Martini Tonic, Campari Tonic, Tequilla Sunrise, Campari Orange, Amaretto Apple, Vodka Energy, Whiskey Energy
Racoritoare: Pepsi, Pepsi Black, Pepsi Twist, Mirinda, Mountain Dew, 7Up, 7Up Lemon, 7Up Grapefruit, Lipton Ice T (lamaie/piersica), Prigat (portocale, capsuni-banane, piersici, pere, kiwi), Apa tonica Evervess
Apa: plata/minerala
Cafea: Espresso si Espresso fara cofeina

Așadar, trei Revelioane, trei petreceri diferite, bufet suedez și open bar până la ultimul petrecăreț, acces general în toate cele trei locații – toate la pachet. în același preț:

350 lei/persoană, cu loc la masa;
280 lei/persoană, fără loc la masă
140 lei/persoană, după ora 2.30 a.m.
165 lei/ copil peste 5 ani.

Biletele pentru Petrecere Revelion 2020 la puterea a 3-a le găsești în Fabrica B52 sau la numărul de telefon 075fabrica.

Detalii

Data:
marți, 31 decembrie 2019
Durată:
21:00 - 05:00
Preţ:
165 lei – 350 lei
Categorie Eveniment:

Organizatori

Club B52
fabrica

Loc de întâlnire

Club B52
Str. 11 iunie Nr.50
Bucuresti,
+ Harta Google
Phone
0753 315 563