Loading Evenimente
Trupa MXM este o trupă de rock alternativ, „ușor din secolul trecut”, așa cum au fost numiți de o personalitate în domeniu, formată din șase adolescenți pasionați de muzica de calitate si cu o cultură rock solidă. Stilul muzical a atras o colaborare fructuoasă cu soprana Anda Pop, prim-solistă la Opera din Brasov. Sunt în formula actuală de trei ani și , de doi ani, își compun singuri piesele ,cu multă hotărâre, efort si timp alocat, iar anul acesta și-au propus să lanseze primul lor album și primul videoclip. Piesa lor de debut, „Cruel Game” va da și numele albumului și face parte dintr-o trilogie ce descrie suișurile și coborâșurile primei iubiri de adolescent.
Încă de la început, trupa MXM s-a bucurat de succese obținute în concerte și festivaluri ,atât în România, cât și în Serbia, unde ,in 2019 a obținut Marele Premiu și o calificare la un festival-concurs mondial ,din SUA. MXM a onorat numeroase invitații de a concerta la evenimente corporate, festivaluri si concerte caritabile, precum si apariții TV. Azi ,MXM este in continuă ascensiune, promițând fanilor trupei show-uri de înalt nivel profesional si muzică de calitate, o muzica “altfel”. MXM este o trupă care surprinde de fiecare dată. Vino și convinge-te! Invitați speciali: IMPERSONA, o trupă de tineri ambițioși si talentați ,de rock alternativ, cu un album lansat în 2020, specialiști in domeniul ingineriei si designului de momente faine ,produse prin arta înaltă a muzicii rock.
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Detalii

Data:
sâmbătă, 26 februarie 2022
Durată:
17:30 - 22:00
Preţ:
37,5 lei
Bilete / Website:
https://m.iabilet.ro/bilete-saturday-alternative-fever-71481/

Organizator

Club B52
Phone
0753 315 563
Email
office@clubb52.ro

Loc de întâlnire

Club B52
Str. 11 iunie Nr.50
Bucuresti,
+ Harta Google
Phone
0753 315 563