Loading Evenimente

Vom afla care e cea mai bună zodie în improvizație! Cum vom face asta? Miercuri, pe 29 ianuarie, vom aduce pe scena B52 The Club,12 improvizatori, fiecare reprezentându-și propria zodie și îi vom arunca în lupta pentru cel mai bun improvizator, intr-o competitie improvizata pentru a vedea cine este favoritul publicului, cine este cel mai aplaudat, cine este cel mai bun improvizator al serii, cine va pleca acasa cu titlul de Maestro?

In rolul principal: PUBLICUL, care va da sugestii pentru scene si va decide cine va merge mai departe, prin aplauzele si notele acordate.

Oare vor putea improvizatorii sa reziste presiunii? Oare vor face fata regizorii acestei provocari de a gestiona spectacolul? Nu veti putea afla decat daca veti face rezervare la 0721.193.369! Biletul la acest spectacol este 25 lei.

De la creatorii formatului de Teatru Sport – Impro Battle, aducem pe scena B52 The Club, un nou format competitiv, pe numele lui: Maestro – The Ultimate Improviser!

Improvizatorii:
Berbec: TBA
Taur: Uta Sabina
Gemeni: Bratu Andrei
Rac: Delia Alexandra Riciu
Leu: Andrei Negoita
Fecioara: George Dumitru
Balanta: Sever Andrei
Scorprion: Dan Brlm
Sagetator: Dan Miron
Capricorn: Ruxandra Coman
Varsator: Samson Andreea Codruta
Pesti: Stefan Huluba

Regizorii: TBA
MC: TBA

Facem apel la punctualitatea voastră și vă rugăm frumos să ajungeți cu 15-20 de minute mai devreme ca să putem începe la timp! Porțile B52 The Club se deschid la 19.30.

Mulțumim frumos! Vă așteptăm cu drag!

Maestro Impro™ is created (©) by Keith Johnstone (Keith Johnstone Workshops) registered in the U.S.A., Canada and other countries.
All Rights Reserved
Production rights are exclusively managed by International Theatresports™ Insititute (www.theatresports.com)

Detalii

Data:
miercuri, 29 ianuarie 2020
Durată:
20:00 - 22:00
Preţ:
25 lei
Categorie Eveniment:

Loc de întâlnire

Club B52
Str. 11 iunie Nr.50
Bucuresti,
+ Harta Google
Phone
0753 315 563