Loading Evenimente

Ne-am săturat să auzim “Hey, dar voi când mai faceți battle-uri? Hey, când dați drumul la treabă? Hey, cine e băiatul ăla sexy care aranja scaune pe aici? Hey, îmi dai și mie numărul lui Vali? Când mai prezintă Murzea?”.

A durat un pic să ne dezmeticim și să ne organizăm, dar așteptarea a luat sfârșit!

𝐂𝐮𝐩𝐚 𝐈𝐦𝐩𝐫𝐨 𝐁𝐚𝐭𝐭𝐥𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟐-𝟐𝟎𝟐𝟑 e aici. Mai multe trupe (și mai vechi, și mai fresh, și din provincie), mai multe meciuri, mai multă improvizație, mai multă distracție, mai multe sticle de bere pe masă la finalul show-ului. Căci, așa cum ziceau versurile unei melodii celebre adaptate, avem necazuri și nevoi… dar 𝐈𝐦𝐩𝐫𝐨 𝐁𝐚𝐭𝐭𝐥𝐞 e cu tiiiineee!

Calendarul optimilor este următorul:
16 nov 2022 – Urban Impro vs. Impro Fly (v-am zis că avem și trupe fresh)
2̵2̵ ̵n̵o̵v̵ ̵2̵0̵2̵2̵ ̵–̵ ̵D̵a̵n̵ ̵M̵i̵r̵o̵n̵ ̵d̵ă̵ ̵d̵e̵ ̵b̵ă̵u̵t̵ ̵d̵e̵ ̵z̵i̵u̵a̵ ̵l̵u̵i̵
23 nov 2022 – Obligo vs. Motus (care fac parte din proiectul Poetica Motus, au fost la Improfest)
C̵O̵M̵B̵O̵ ̵3̵0̵ ̵n̵o̵v̵ ̵ș̵i̵ ̵1̵ ̵d̵e̵c̵ ̵–̵ ̵s̵e̵ ̵l̵a̵s̵ă̵ ̵c̵u̵ ̵p̵a̵r̵a̵n̵g̵h̵e̵l̵i̵e̵,̵ ̵D̵O̵ ̵N̵O̵T̵ ̵D̵I̵S̵T̵U̵R̵B̵
6̵ ̵d̵e̵c̵ ̵2̵0̵2̵2̵ ̵–̵ ̵t̵e̵ ̵r̵o̵g̵i̵ ̵s̵ă̵ ̵î̵ț̵i̵ ̵l̵a̵s̵e̵ ̵M̵o̵ș̵ ̵N̵i̵c̵o̵l̵a̵e̵ ̵c̵e̵v̵a̵ ̵î̵n̵ ̵g̵h̵e̵t̵u̵ț̵e̵
7 dec 2022 – IMPRO.EXE (da, da… rebranding… băieții de la Improfix de care v-a plăcut maxim sezonul trecut) vs. Threemprov (vom păstra misterul)
10 dec 2022 – Improbabilii vs. No, amu – ambele trupe sunt din Cluj, așa că se joacă pe Maidan (chiar e o locație din Cluj)
14 dec 2022 – iELE vs. Wednesday Improv (o să mai tot auziți de ei)
[̵i̵n̵s̵e̵r̵t̵ ̵C̵h̵r̵i̵s̵t̵m̵a̵s̵ ̵s̵p̵i̵r̵i̵t̵ ̵h̵e̵r̵e̵ ̵–̵ ̵c̵a̵d̵o̵u̵r̵i̵,̵ ̵b̵r̵a̵d̵,̵ ̵M̵o̵ș̵ ̵C̵r̵ă̵c̵i̵u̵n̵,̵ ̵R̵e̵v̵e̵l̵i̵o̵n̵,̵ ̵L̵a̵ ̵m̵u̵l̵ț̵i̵ ̵a̵n̵i̵,̵ ̵t̵r̵e̵b̵u̵i̵e̵ ̵s̵ă̵ ̵n̵e̵ ̵r̵e̵î̵n̵t̵o̵a̵r̵c̵e̵m̵ ̵l̵a̵ ̵m̵u̵n̵c̵ă̵]̵
11 ian 2023 – Improhub vs. Poetica (cealaltă parte din Poetica Motus)
18 ian 2023 – Backstage Boys vs. B.A.T. (mai păstrăm suspansul)
23 ian 2023 – Freeze vs. H2O (o trupă din Pitești, ce nebunie!)
Pentru cei care n-au mai fost până acum la spectacolele noastre, IMPRO BATTLE este un format de TEATRU SPORT, adică o competiție între 2 echipe de improvizatori. Ele se vor provoca pe parcursul mai multor runde, la scene și jocuri de improvizație diverse și vor fi jurizați, atât de către public, cât și de către semenii lor improvizatori care vor analiza obiectiv de la pupitrul juriului.

🎫 Biletele pot fi achiziționate online de pe eventbook.ro (ceea ce și recomandăm) sau cash de la intrare, dar numai cu rezervare în prealabil.
Preț bilet per spectacol: 40 lei

☎ Rezervare obligatorie, chiar dacă ați achiziționat bilete online și neapărat menționați acest aspect la telefon. Sună sau trimite SMS la 0786.104.846, e omul nostru de încredere, și e și creț.

⌚ Facem apel la punctualitatea voastră și vă rugăm frumos să ajungeți cu 15-20 de minute mai devreme ca să putem începe la timp! Porțile B52 The Club se deschid la 19.30.
Mulțumim din suflet! Vă așteptăm cu drag, o să fie o nebunie frumoasă!

Detalii

Data:
miercuri, 7 decembrie 2022
Durată:
20:00
Preţ:
40 lei
Categorie Eveniment:
Bilete / Website:
www.eventbook.ro/other/bilete-imprro-battle-impro-exe-vs-threemprov

Organizator

Club B52
Phone
0753 315 563
Email
office@clubb52.ro

Loc de întâlnire

Club B52
Str. 11 iunie Nr.50
Bucuresti,
+ Harta Google
Phone
0753 315 563