Loading Evenimente

Cât timp a fost printre noi, prin tot ce a făcut și pe unde a ajuns, Robert a militat pentru „pace și iubire” iar muzica lui a „respirat” aceste valori, ce l-au însoțit mereu în gânduri și simțiri.

De 5 ani, de când face scratch-uri cu Bob și Boogie, într-un loc mult mai bun decât cel din care a plecat atât de prematur, ne inspiră continuu să ne trăim viețile armonios, să ne bucurăm de darul vieții, de darul iubirii și mai ales, să ne bucurăm de noi și de tot ce avem 🙏

Acum, când liniștea și pacea interioară ne este atât de greu încercată, cu atât mai firească și mai actuală devine căutarea acestor valori esențiale în noi înșine, în cei ce ne înconjoară și în lumea în care trăim și cum putem face acest lucru, dacă nu prin ceea ce îi plăcea cel mai mult lui Robert?

Hai cu noi, pe 10 martie, la B52, să ne reamintim împreună de Zekarjah, de moștenirea lui, să ne reconectăm ca pe vremuri și să ne bucurăm de noi, de viața pe care suntem îndeajuns de norocoși să o avem și să o trăim și, poate, să facem și un bine, donând* oricât din ce avem, pentru cei mai puțin norocoși, ce fug din calea războiului din Ucraina.

Pace & iubire 🙏
1 ❤️
*Va exista o cutie în care fiecare poate lăsa o donație. Donațiile vor fi direcționate in intregime către victimele războiului din Ucraina.

Detalii

Data:
joi, 10 martie 2022
Durată:
19:00 - 04:00
Preţ:
Donatie
Categorie Eveniment:

Organizator

Club B52
Phone
0753 315 563
Email
office@clubb52.ro